SPONSORER

Hold gang i flammen - bliv sponsor

Hertug Hans Festival siger tak

De gør HHF muligt i 2023 

Mellem 18.000 og 20.000 børn og voksne fik set, hørt og smagt på historien under Hertug Hans Festival fra den 3. til 5. juni 2022 i Damparken i Haderslev. Uden støtte fra gode sponsorer kunne Hertug Hans Festival ikke have givet de mange gæster i alle aldre de oplevelser. Vi siger tusind mange gange tak for også at støtte i 2023.

Kultursamvirket

Hertug Hans Festival siger tak

De gjorde HHF muligt i 2022 

Mellem 18.000 og 20.000 børn og voksne fik set, hørt og smagt på historien under Hertug Hans Festival fra den 3. til 5. juni 2022 i Damparken i Haderslev. Uden støtte fra gode sponsorer kunne Hertug Hans Festival ikke have givet de mange gæster i alle aldre de oplevelser.

Hovedsponsor børnegilde:

Kultursamvirket

Sponsor til festival:

Rema 1000-købmand gav

Hertug Hans et godt tilbud


Man kan støtte Hertug Hans Festival på rigtig mange måder. Morten Lang fra Rema 1000 på Christiansfeldvej 70 i Haderslev tøvede da heller ikke, da Herdis Fyhring Sørensen umiddelbart før festivalen i stor kjole kom og spurgte, om han kunne give hende og festivalen et godt tilbud på de varer, som skulle købes ind.

Det fik festivalen, og det nød både de mange frivillige og aktører gavn af. De kunne nemlig sætte tænderne i frokost, som var indkøbt hos Morten på Christiansfeldvej 70 - med rabat. Tak for det!

Kløften Sponsorat 2019
IMG_9720

6000 kroner fra Kløften til Hertug

Hans skabte glæde hos formanden


6000 kroner luner godt i en slunken pengekasse. Hertug Hans Festivals formand, Anette Prip, havde derfor ikke blot i dagens anledning taget den store robe, men også det store smil på, da hun på vegne af Hertug Hans Festival 30. januar 2019 modtag gaven på 6000 kroner, som er en del af Kløften Festivals overskud. Hun takkede mange gange og forklarede, at pengene er med til at sikre, at musikken også spiller ved 2019-udgaven af Hertug Hans. 

Checken blev overrakt af Hansi Aastradsen, der er scenekoordinator og sidder i  musikudvalget i Kløften Festival.NordeaFonden bakker op om

Hertug Hans Festival


Der var glade smil og stor taknemmelighed fra Herdis Fyhring Sørensen og Martin Mandau fra Hertug Hans Festivals bestyrelse, da de på vegne af festivalen 21. marts 2018 modtog 10.000 kroner fra NordeaFonden. Pengene var øremærket en ridderturnering, der blev afviklet  under Hertug Hans Festival 1.-3. juni 2018. NordeaFondens bidrag var med til at sikre, at store og små under festivallen mødte europamesteren i ridder, Ridder Ole, og hans team af riddere og væbnere i Ildhesten. Hertug Hans Festival siger 1000 tak - og håber, at andre også vil bidrage til at gøre festivalen endnu mere levende.