SPONSORER

Hertug Hans Festival siger tak

De gør HHF mulig i 2024 

Mellem 20.000 og 25.000 børn og voksne fik set, hørt og smagt på historien under Hertug Hans Festival fra den 3. til 5. juni 2023 i Damparken i Haderslev. Uden støtte fra gode sponsorer kunne Hertug Hans Festival ikke have givet de mange gæster i alle aldre de oplevelser. Vi siger tusind mange gange tak til alle, der støttede og bar festivalen i mål.


Og først og fremmest tak til alle jer, der er med til at virkeliggøre Hertug Hans Festival fra den 31.maj til 2. juni 2024. 


Se hele listen herunder. Skal du og din virksomhed/fond/organisation også på?

Duus, Holm og Kruse Fond

Derfor skal du være sponsor?

Hertug Hans Festival er en non-profit forening med base i Haderslev, der hvert år den første weekend i juni arrangerer historisk marked for børn og voksne.


Ved markedet sætter Hertug Hans Festival spot på Haderslevs unikke reformationshistorie og byens storhedstid under hertug Hans den Ældre i 1500-tallet. 


Markedet finder sted i Damparken i Haderslev, og der er med ganske få undtagelser gratis adgang til alle aktiviteter. Det ligger i festivalens DNA, at alle - uanset pengepung - skal kunne møde historien og blive klogere på en sjov og spændende måde. 


I 2023 havde Hertug Hans Festival mellem 20.000 og 25.000 gæster i løbet af markedets tre dage. Dermed er Hertug Hans Festival Syd- og Sønderjyllands største historiske familie-event. 


Hertug Hans Festival er 100 procent uafhængig af økonomiske interesser, og i festivalen, der er godkendt som forening, arbejdes der benhårdt for at skaffe finansiering til oplevelser med riddere, lurendrejere, musikere, håndværkere og gøglere. Økonomien kommer ene og alene i hus ved hjælp af sponsorater, fondsuddelinger og de tilskud, som foreningen søger, samt de penge, som foreningen tjener. 


Hertug Hans Festival er med i en lang række netværk gennem vores medlemsskab af Haderslev Erhvervsråd. Vi samarbejder blandt andet med Historie Haderslev, Forsøgsscenen Haderslev, Visit Haderslev, Destination Sønderjylland, Haderslev Butikker, Sønderjysk Figurteater, Haderslev Kjøbstads Vægtere - og Haderslev Kommune.


Er du blevet nysgerrig og skal vi også samarbejde med dig?


Gennem et sponsorat til Hertug Hans Festival kan du bidrage til at give børn og deres voksne en god oplevelse. Du bidrager også til at gøre det endnu sjovere og mere spændende at bo i Haderslev by og kommune.


Det er slet ikke så svært:


En virksomhed kan som hovedregel få fuldt fradrag for sine sponsorater som en driftsudgift, når:

  • virksomheden kan opnå en reklameværdi, der står i rimeligt forhold til bidraget
  • sponsoratet ikke gives, fordi sponsoren har en personlig interesse i modtagerens aktivitet.


Er du interesseret, så kontakt Hertug Hans Festival og hør nærmere:


Sponsor- og fondsansvarlig: Herdis Fyhring Sørensen på mail fyhring55@yahoo.dk


De gjorde HHF mulig i 2023

Kultursamvirket

Hertug Hans Festival siger tak

De gjorde HHF mulig i 2022 

Mellem 18.000 og 20.000 børn og voksne fik set, hørt og smagt på historien under Hertug Hans Festival fra den 3. til 5. juni 2022 i Damparken i Haderslev. Uden støtte fra gode sponsorer kunne Hertug Hans Festival ikke have givet de mange gæster i alle aldre de oplevelser.

Hovedsponsor børnegilde:

Kultursamvirket

Sponsor til festival:

Rema 1000-købmand gav

Hertug Hans et godt tilbud


Man kan støtte Hertug Hans Festival på rigtig mange måder. Morten Lang fra Rema 1000 på Christiansfeldvej 70 i Haderslev tøvede da heller ikke, da Herdis Fyhring Sørensen umiddelbart før festivalen i stor kjole kom og spurgte, om han kunne give hende og festivalen et godt tilbud på de varer, som skulle købes ind.

Det fik festivalen, og det nød både de mange frivillige og aktører gavn af. De kunne nemlig sætte tænderne i frokost, som var indkøbt hos Morten på Christiansfeldvej 70 - med rabat. Tak for det!

Kløften Sponsorat 2019
IMG_9720

6000 kroner fra Kløften til Hertug

Hans skabte glæde hos formanden


6000 kroner luner godt i en slunken pengekasse. Hertug Hans Festivals formand, Anette Prip, havde derfor ikke blot i dagens anledning taget den store robe, men også det store smil på, da hun på vegne af Hertug Hans Festival 30. januar 2019 modtag gaven på 6000 kroner, som er en del af Kløften Festivals overskud. Hun takkede mange gange og forklarede, at pengene er med til at sikre, at musikken også spiller ved 2019-udgaven af Hertug Hans. 

Checken blev overrakt af Hansi Aastradsen, der er scenekoordinator og sidder i  musikudvalget i Kløften Festival.NordeaFonden bakker op om

Hertug Hans Festival


Der var glade smil og stor taknemmelighed fra Herdis Fyhring Sørensen og Martin Mandau fra Hertug Hans Festivals bestyrelse, da de på vegne af festivalen 21. marts 2018 modtog 10.000 kroner fra NordeaFonden. Pengene var øremærket en ridderturnering, der blev afviklet  under Hertug Hans Festival 1.-3. juni 2018. NordeaFondens bidrag var med til at sikre, at store og små under festivallen mødte europamesteren i ridder, Ridder Ole, og hans team af riddere og væbnere i Ildhesten. Hertug Hans Festival siger 1000 tak - og håber, at andre også vil bidrage til at gøre festivalen endnu mere levende.