MESTER PEDER & ILDKNÆGTEN 2024

Hertug Hans Festival vil ikke være det samme uden mesteren: Mester Peder.

 

Atter engang er Mester Peder derfor klar til at tænde op under latterbarometeret hos både børn og voksne med storskrydende gøglerier og højlydt spas, når han sammen med Ildknægten laver rav i den med gøgl, spøg – ild - og masser af skæmt i Damparken i forbindelse med Hertug Hans Festival fra den 31. maj til 2. juni 2024.

 

 

Bag figuren Mester Peder gemmer sig gøgleren Peter ”Tigermand” Dalsgaard, der netop har passeret sit 40 års jubilæum som arbejdende ud i sjov og engageret underholdning for børn og barnlige sjæle. Fra historiske markeder, over museer, biblioteker samt ved købstadsjubilæer, på skoler og i daginstitutioner og mange andre steder, der trænger til et slå gækken løs, kan man finde ham.


I år har han sit store gøglertelt med, som bliver udgangspunkt for hans finurlige og hjertevarme skæmterier og shows - der både byder på dramatik, masser af hatte og fede grin.


Peder er hans navn, mester er han af gavn, og det er et faktum, der i hvert fald gælder for den højtråbende gøgler, som altid formår at indfange publikum - uanset alder.

 

ldknægten er heller ikke en hr. hvem som helst. Oskar Dalsgaard er som søn af Peter Dalsgaard blevet stopfordret med løjer fra barnsben og har alligevel formået at finde sine egne ben. Hans leg med ild ved diverse ildshows i det ganske land vækker beundring, og det unge håb, som han kaldes af sin far, er efterhånden vokset til at blive sin egen mester udi i ild-performance. Hertug Hans Festival glæder sig derfor rigtig meget til atter en gang at præsentere den dygtige ildkunstner ved festivalens ildshow lørdag aften.

 

Så vogt jer. Mesteren og knægten er løs i Haderslev fra den 31. maj til 2. juni.

 

Mester Peder og Ildknægten


er sponseret af

Flammedans


et forrygende ildshow med Mester Peder & Ildknægten