MAD OG DRIKKE

Uden mad og drikke dur helten ikke - og det gælder selvfølgelig også til Hertug Hans Festival.


Derfor tænder Hertug Hans Festivals grillmester Jannick sammen med andre frivillige - alle tre dage op for grillen for at kunne give sultne gæster føde fra middelalderen og renæssancen. I hvert fald ringriddere og kyllingespyd ....


Proceduren er som den altid er: Køb og betal i taffelteltet og få serveret hos de gode folk i grillboden.


Ud over Hertug Hans Festivals grillbod er der også mulighed for at få sulten stillet hos Fetalje Rosenkrantz, der disker op med simreretter og pandekager. 


Hertug Hans Festival håber nu blot på godt vejr, så alle kan nyde den gode mad i sol og hyggeligt selskab. 

Har du lyst til at få en eksklusiv madoplevelse?

Så skal du melde dig til det historiske taffel, der finder sted i taffelteltet lørdag den 31. maj klokken 19. Her kommer du på en ekslusiv og sanselig rejse ind i den mad, der blev serveret ved hofferne - med smage fra den store verden. Samtidig får du fortællinger om maden og musik og underholdning fra tiden.


Der er kun et begrænset antal billetter til oplevelsen, som er meget mere end smag. Kom som du eller, hop i renæssancen og tag din ven eller kæreste under armen.