Stylte Signe 2022

Gadeteater


Ingen højere - her kommer

Stylte Signe 


Hun har lært at gå rigtigt på stylter på en italiensk teaterskole. Stylte Signe er klar til at spøg og skæmt i gaderne og i Damparken under Hertug Hans Festival.

Det er en kvinde, man lægger mærke til. Om hun kalder sig for Barok Bente eller Stylte Signe, så ser de fleste op til hende. Hun har nemlig Københavns højeste stylter – og nu også snart Haderslevs.


Ved Hertug Hans Festival fra den 3. til 5. juni får Haderslevs godtfolk – og i allerhøjeste grad - småfolk (uanset højden) – nemlig fornøjelsen af at møde Stylte Signe, som på det historiske marked i Damparken og i byens gader vil sprede højt humør og med stor sandsynlighed få beundrende blikke. Op ad. 

 

Stylte Signe, der bærer det gode borgerlige navn Signe Gravlund Thomsen, er gift med en jurist og mor til to.

 

Hun er dog ikke en helt almindelig mor. Hun går gennem livet på stylter – og det har hun gjort i et kvart århundrede.


Historien er laaaaang, siger hun selv. Kunsten at gå med forlængede ben lærte hun på en teaterskole i Italien, efter at have set styltekunst i Odin Teatret.

 

Når hun ikke går på stylter, underviser hun i teater, laver teaterrytmik, forestillinger, varieté, ildshows og selvfølgelig stylteevents. Altid i højt humør og trods stylterne i øjenhøjde med sit publikum.


Teatret skaber mulighedernes rum, modig magi, de utroligste møder, overraskelser og unikke øjeblikke, mener hun. Og det glæder Hertug Hans Festival sig til sammen med Stylte Signe at dele ud af i rigelige mængder fra den 3. til 5. juni.