Sponsorpakker

SPONSORPAKKER

Læs videre og se, om der er en pakke, der passer til dig. Hvis du har brug for yderligere oplysninger eller har et godt forslag til sponsorat, er du til enhver til velkommen til at kontakte Hertug Hans Festivals formand, Anette Prip, for yderligere information og snak på telefonnummer 2851 8507.

Hvis du har lyst til at blive sponsor, så ring eller udfyld kontakt-formularen, så vil du blive kontaktet snarest.

Riddersponsorat: 2x18.000 kroner

Udfordr en konkurrent, en drillesyg nabo eller blot en anden virksomhed og få en ridder til at kæmpe for dig og din virksomheds ære og hæder med lanse og sværd.

 

Du får til gengæld:

  • En sjov og anderledes oplevelse med dine medarbejdere og deres børn og en exclusiv og anden omtale af din virksomhed.
  • 2x4 billetter til Hertug Hans Festivals underholdende taffel lørdag den 2. juni
  • Eksponering som riddersponsor med firmanavn og logo på Hertug Hans Festival/ORIGINALS hjemmesider, Facebook og i pressemateriale.

 

Gøgler- og musiksponsorat: 6x8.000 kroner

 

Mester Peder & Ildknægten løber aldrig tør for ord og kan snakke fanden et øre af. Men han og de andre gøglere og musikere kan som ingen anden sætte stemning. Bidrag til et gøgler- og musiksponsorat.

 

Du får til gengæld:

  • En sjov og festlig oplevelse med dine medarbejdere og deres børn
  • 6x2 billetter til Hertug Hans Festivals underholdende taffel lørdag den 2. juni
  • Eksponering som gøgler- og musiksponsor med firmanavn og logo på Hertug Hans Festival/ORIGINALs hjemmeside, Facebook og i pressemateriale.

 

Guldsponsorat: 3x1 oplevelse

Giv de tre guldvindende klasser i den store hertugdyst fredag den 1. Juni en oplevelse med klassen.

 

Du får til gengæld:

  • 1x2 billetter til Hertug Hans Festivals underholdende taffel lørdag den 2. juni
  • Eksponering som guldsponsor med firmanavn og logo på Hertug Hans Festival/ORIGINALS hjemmeside, Facebook og i pressemateriale.

 

Festivalsponsor

Du kan bidrage med alle former for naturalier. Fra morgenbrød over frugt og grøntsager til toiletpapir, kaffe eller pølser. Alt modtages med tak.

 

Du får til gengæld

  • Eksponering som sponsor med firmanavn og logo på Hertug Hans Festival/ORIGINALs hjemmeside, Facebook og pressemateriale.

 

Jyske Bank

Reg.nr.: 7258

kontonr.: 0001370524

CVR:

nr. 3517 5520

Foreningen Hertug Hans Festival er helt afhængige af din og andre sponsorers hjælp til afvikling af den årlige Hertug Hans Festival, der med ganske få undtagelser altid afvikles den første weekend i juni i et samarbejde med ORIGINAL - Det bedste af Haderslev.

 

Hvordan finansieres festivalen?

Tjah, det det korte svar lyder umiddelbart: takket være sponsorer og masser af frivillige, der leverer umådelige mængder af knofedt før, under og efter festivalen.

 

Men uden penge kan det ikke lade sig gøre at bygge en historisk landsby og skabe et levende marked med både læring og underholdning.

Det koster at transportere grej, at leje telte, betale strøm og sætte toiletter til gæster og aktører - til alle de ting, som ikke umiddelbart kan ses - men bare skal fungere og er nødvendige for at lejren overhovedet kan og må være i Damparken. Ud over medlemskontingent på 100 kroner pr. medlem, har foreningen ingen faste indtægter.

 

Aktørerne, hvad med dem?

Vores fantastiske aktører kommer frivilligt og modtager ingen anden betaling end morgenmad.

Tilsvarende med de frivillige. De får en tak og en madbillet.

 

Det er noget andet med vores dygtige kunstnere. De betales i lighed med alle andre kunstnere på en musikfestival, og de udgør den absolut største post på budgettet. I 2018 er festivalens budget cirka 200.000

 

Hvorfor ikke bare tage betaling ved indgangen?

Hertug Hans Festival afvikles i Damparken, der er en offentlig park. Vi kan derfor ikke opkræve entré, og da vi ønsker, at festivalen skal være folkelig og tilgængelig for alle, vil vi heller ikke.

 

Jamen, hvem betaler så?

Som sagt er Hertug Hans Festival en lille medlemsbaseret forening, hvor et medlemsskab koster 100 kroner om året, mens foreninger og virksomheder skal betale 500 kroner i kontingent. Foreningen har desuden lidt indtægter ved salg af Luther Vin, hvor Kvickly i Haderslev sponserer fem kroner for hver solgt flaske vin.

 

Hertug Hans Festval modtager ingen former for tilskud fra det offentlige - andet end det, vi søger til kunst og formidling på lige fod med andre foreninger ved Kulturelt Samråd.

 

Hertug Hans Festival er derfor helt afhængig af legater og fondsmidler, samt sponsorater og gaver. Uden disse penge er der ingen festival for børn og voksne. Alle bidrag - store som små - modtages derfor med høvisk tak. Hvert og et er med til at sikre store og små en unik oplevelse i en unik park, i en unik by med en unik historie.

KONTAKT

Hertug Hans Festival

v/Anette Winther Prip

Klosteret 26

6100 Haderslev

anetteprip@hotmail.com

(+45) 2851 - 8507

FORENINGEN

 

Navn:

HERTUG HANS FESTIVAL

 

Bank:

Jyske Bank

Registreringsnummer: 7258

kontonr.: 0001370524

 

CVR:

nr. 3517 5520

VIL DU VÆRE MED

 

 

Meld - og tilmeld dig på kontaktformular under kontakt. Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

VI SES TIL HERTUGHANS FESTIVAL I HADERSLEV