Sponsorer

Er du frisk på historie og oplevelser?

Et sponsorat er en mulighed for at udvikle et samarbejde med Hertug Hans Festival  til gavn for begge parter, for medlemmer, kunder og interessenter.


Hertug Hans Festival er med i oplevelsesnetværket Acture Park og aktiv medspiller i udviklingen af oplevelsesturismen  i Haderslev Kommune.


Et sponsorat hos Hertug Hans Festival er dermed en direkte måde, din virksomhed kan bidrage til at styrke Haderslevs kulturhistorie og oplevelsesstrategi. Dermed er du med til at skabel øget aktivitet, udvikling og nytænkning i lokalområdet.


En virksomhed kan som hovedregel få fuldt fradrag for sine sponsorater som en driftsudgift, når:

  • virksomheden kan opnå en reklameværdi, der står i rimeligt forhold til bidraget
  • sponsoratet ikke gives, fordi sponsoren har en personlig interesse i modtagerens aktivitet.

SPONSORER GØR HELE FORSKELLEN

Som sponsor af Hertug Hans Festival er du og din virksomhed med til at gøre det lidt sjovere at bo og leve i Haderslev. Dit bidrag sikrer samtidig afviklingen af en begivenhed, der ud over leg og læring også skaber øget turisme og dermed omsætning til kommunen.

Sponsorer 2019

De gør en forskel for børn og voksne i Haderslev i 2018

Hertug Hans Festival siger mange tak.

Schaumanns Familiefond

Westflyt ved Ove Thrane, Kolding

VIL DU OGSÅ VÆRE MED?

Vær med til at give 1000 skolebørn fra Haderslev Kommunes 1.-5. klasser en spændende og oplevelsestig dag med riddere, lurendrejere, håndværkere og gøglere og eksponer samtidig din virksomhed under overskriften ”Det bedste af Haderslev”.


Som en af grundlæggerne af ORIGINAL er Hertug Hans Festival på pletten, når ORIGINAL den 1. weekend af juni sætter spot på en lang række af de aktiviteter fra sport over musik og mad til kultur og levende historieformidling, der er med til at gøre Haderslev Kommune til et godt sted at vokse op, bo og arbejde – for børn og voksne. I år sker det for første gang under overskriften ”Det bedste af Haderslev.”


I 2017 afviklede Hertug Hans Festival for første gang en børnedag, hvor alle kommunens skoler under overskriften ”Luther i Børnehøjde” var inviteret. Kombinationen af læring og fornøjelse var en succes. Tilmeldingen var overstrømmende. Henved 1500 skoleelever dukkede op sammen med deres lærere. Mange så vi igen sammen med forældre og bedsteforældre lørdag og søndag, og tilbagemeldingerne fra skolerne var efterfølgende ovenud positiv.


Du og din virksomhed har nu mulighed for at være med til at være ”Det bedste af Haderslev” ved at give kommunens yngste skolebørn en ekstraordinær dag og resten af kommunens borgere og gæster en sjov og anderledes weekend. Tegn et sponsorat og vær med til at gøre det endnu sjovere at bo og arbejde i Haderslev. 

På forhånd en meget stor tak.


                                  Hertug Hans Festival

                                  Anette Prip

                                  formand


Jyske Bank

Reg.nr.: 7258

kontonr.: 0001370524

CVR:

nr. 3517 5520

NordeaFonden bakker op om

Hertug Hans Festival


Der var glade smil og stor taknemmelighed fra Herdis Fyhring Sørensen og Martin Mandau fra Hertug Hans Festivals bestyrelse, da de på vegne af festivalen 21. marts 2018 modtog 10.000 kroner fra NordenFonden. Pengene er øremærket en ridderturnering, der bliver afviklet under Hertug Hans Festival 1.-3. juni. NordeaFondens bidrag er med til at sikre, at store og små under festivallen kommer til at møde europamesteren i ridder, Ridder Ole, og hans team af riddere og væbnere i Ildhesten. Hertug Hans Festival siger 1000 tak - og håber, at andre også vil bidrage til at gøre festivalen endnu mere levende.


KONTAKT

Hertug Hans Festival

v/Anette Winther Prip

Klosteret 26

6100 Haderslev

anetteprip@hotmail.com

(+45) 2851 - 8507

FORENINGEN


Navn:

HERTUG HANS FESTIVAL


Bank:

Jyske Bank

Registreringsnummer: 7258

kontonr.: 0001370524


CVR:

nr. 3517 5520

VIL DU VÆRE MED


Har du lyst til at blive frivillig, optræde eller medvirke som aktør - eller sponsor.


Meld - og tilmeld dig på kontaktformular under kontakt. Vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

VI SES TIL HERTUGHANS FESTIVAL I HADERSLEV